30 jaar succesvolle ervaring in het maken van draad en kabel

Wuhan unieke mechanische en elektrische apparatuur Co., LTD.

Thuis

Wuhan Unique Mechanical And Electrical Equipment Co.,LTD.

Certificaat
Van goede kwaliteit Medium Voltage Cable voor verkoop
Van goede kwaliteit Medium Voltage Cable voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Wuhan Unique Mechanical And Electrical Equipment Co.,LTD.

1 2 3 4 5 6
Wuhan Unique Mechanical And Electrical Equipment Co.,LTD. Wuhan Unique Mechanical And Electrical Equipment Co.,LTD. Wuhan Unique Mechanical And Electrical Equipment Co.,LTD. Wuhan Unique Mechanical And Electrical Equipment Co.,LTD. Wuhan Unique Mechanical And Electrical Equipment Co.,LTD. Wuhan Unique Mechanical And Electrical Equipment Co.,LTD.
Unieke Kabelhoofdingang werf grondstof MC Lijn producten producten

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Uni-KABELS
Aantal werknemers : 120~140
Jaarlijkse omzet : 20 Million-25Million
Opgericht Jaar : 2017
Export pct : 50% - 60%

Uni-KABELS, Merk dat door een groepsbedrijf wordt bezeten van WUMEE, dat nu vier fabrieken in China heeft. Wuhan Uniek Elektrisch Draad en Kabelco., Ltd, Uniek de Kabelco. van Guangdong, Ltd, Uniek het Aluminiumco. van Guangxi, Ltd, de Unieke No.2 Fabriek van Wuhan. De opstelling van het groepsbedrijf in het jaar van 2001 door de gebeurtenis van Hoofdkwartier Wuhan Shuangli plaatste zijn tak in Guangdong. In het jaar van 2008, zette de derde tak Guangxi Shuangli in gebruik. Twee later jaar, beëindigde de tweede productiebasis in Wuhan zijn bouw en produceerde met succes zijn eerste spoel van kabel. Na 30 jaar ontwikkelings, werd ShuangliCable één van de belangrijke 5 vervaardiging van Aluminiumkabel in China, en weelderige No.1 onder Zuid-China.

 

UNI-kabels, handelingen als belangrijke rol in energie en machtsdistributie in geheel China sinds gevestigd in 1988. Bij het beging van jaren, UNI-Kabels majoors in hoogspanning en de buitengewoon hoge transmissie van de voltagemacht, de distributie van de stadsmacht, straatlantaarnsvoeding, landelijk elektriciteitsnetwerk en dergelijke overheidsprojecten. De laatste jaren, ontwikkelden de Unieke Kabels zich het is woondraden, nu kunnen wij more and more kabel met teken uni-KABELS in gebouwen, squres, de ziekenhuizen, scholen, landbouwbedrijven, fabrieken zien, etc. Shuanglicable begint zijn internationale zaken sinds het jaar van 2002, zal de rijke ervaring u helpen de beste oplossingen van machtsdistributie vinden.

 

De unieke Kabels werden geïdentificeerd als high-tech industrie door Wuhan Wetenschap en Technologiedienst, en eerden zoals Waarnemend Contracten en Houdend Belofteonderneming door de Handel en industriedienst van Wuhan elk jaar. Ons bedrijf is AMERIKAANSE CLUB VAN AUTOMOBILISTEN Reputation Grade Company van Hubei-Provincie en krijgt prijzen zoals de „Top Tenondernemingen“. Ons bedrijf werd vermeld op Geïntroduceerde Onderneming voor het remolding van twee machtsnetten door de Economische Handelsvereniging van de Staat en de Provinciale Economische Handelsvereniging van Hubei in 1999.

Contactgegevens
Wuhan Unique Mechanical And Electrical Equipment Co.,LTD.

Tel.: 86-159-02777902

Fax: 86-27-82757025

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)